înscrieri Art&Play:
proces

cine?

comunitatea din Alexandria
Atelierele Art&Play se adresează întregii comunități din Alexandria, de la mic la mare: copii, adolescenți și adulți, în limita locurilor disponibile (12 locuri disponibile per atelier).

înscrieri?

3-13 august
Termenul limită pentru aplicații pentru atelierul „Media, gen” este 13 august 2021, ora 23:59. După această dată, nu vor mai fi admise înscrieri.

cum?

Înscrierile se fac prin completarea formularul de mai jos: selectați mai întâi categoria dorită și atelierul, după care înregistrați datele participantului/ tutorelui legal.

taxă?

gratuit
Atelierele Art&Play sunt oferite comunității din Alexandria în mod gratuit.

selecție?

Locurile disponibile vor fi ocupate în ordinea înscrierii participanților. Pentru a asigura o desfășurare bună a activităților, vă rugăm să vă asigurați că veți fi prezenți în Alexandria pe 14 august, în intervalul alocat atelierului.

rezultate?

Înscrierile valide vor fi confirmate telefonic în perioada 10-13 august de către echipa departamentului de Dezvoltare Comunitară (după încheierea perioadei de înscriere), proces ce se va încheia cu semnarea acordului de participare.

regulament de participare

măsuri de siguranță

întrebări frecvente

întrebări?

Dacă aveți întrebări legate de procesul de înscriere, ne puteți scrie la roxana.dragne@ideoideis.ro.

înscrieri Art&Play:
formular

Înscrieri atelier Media, gen

Completează, după caz: pentru majori - cu datele participantului (nume și prenume), iar pentru minori - mai întâi cu datele aparținătorului/tutorelui legal, și ulterior cu cele ale participantului la atelier.

arrow&v

Te rugăm să confirmi disponibilitatea participării la ateliere în perioada 10-13 august, în Alexandria

Trimite formularul pentru a finaliza înscrierea.

Vei primi imediat un e-mail de confirmare.

După încheierea perioadei de înscriere, te vom contacta telefonic pentru a te informa care este următorul pas, până ne vom întâlni la ateliere.

Mulțumim!