top of page

înscrieri închise

objects [ideo ideis atelierele] modul 2, 1

teamwork

atelier de șlefuit superputeri

cine?

liceeni 14-19 ani

echipă
joc
încredere
empatie

când?

12 martie - 30 aprilie

8 întâlniri de 3 h

în fiecare zi de marți

17:00-20:00

unde?

OTOTO, Urban Spaces 5

str. Sf. Voievozi nr. 20-24

București

cât?

1.680 lei

format?

12 participanți/ grupă

foto fest #18, claudiu B&W (1).jpg

Descoperi ce te face special și cum poți să schimbi lumea unindu-ți puterile cu alți super-eroi. 

Folosim jocurile și activitățile de echipă pentru a ne redescoperi și a ne deschide cu încredere și curiozitate, într-un spațiu sigur, în care nu există „corect” sau „greșit”, ci doar o lume infinită de posibilități.

Transformăm vulnerabilitatea în forță și limitele în „propulsoare”.

Ana Covalciuc, ideo ideis 06

trainer:

Ana
Covalciuc

Ideo este locul în care m-am format ca trainer, m-am reîntors la „bază” ca actriță, mi-am întărit încrederea că și cei mai mici pot face lucruri mari și că lumea poate fi un loc mai bun atunci când oamenii cresc cu încredere, curaj și modele sănătoase.

În cei 15 ani de când sunt trainer Ideo am văzut impactul pe care care festivalul îl are asupra viitorilor adulți. Am văzut cât de importantă e grija, responsabilitatea și disponibilitatea pe care și le exersează față de colegii din trupă. Am văzut copii foarte timizi care se deschid, într-un spațiu sigur, ajungând să facă lucruri incredibile. I-am văzut devenind adulți implicați în societatea din care fac parte, profesioniști de top indiferent de domeniu. 

Cred tare că o experiență socială deschizătoare de minți și suflete cum e cea ce se naște la un atelier Ideo Ideis poate ajuta pe oricine la vârsta asta delicată a adolescenței și abia aștept să-mi cunosc colegii de atelier!

Ana este actriță de teatru și film, trainer și co-fondatoare Acting Works.A absolvit Facultatea de Teatru, secția Actorie, în 2008, la U.N.A.T.C. „I.L. Caragiale” București, unde a obținut ulterior diploma de master (2010) și cea de doctorat (2014). Colaborează, de la absolvire, constant cu Teatrul „L.S. Bulandra”, Teatrul Național București, Teatrul Metropolis, Teatrul de Comedie, Godot și ArCuB.

În 2015, a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță într-un rol secundar” la Premiile UNITER, pentru rolul Proprietăreasa din spectacolul „Omul cel bun din Seciuan”, regia Andrei Șerban, de la Teatrul „L.S.Bulandra”.

În film a lucrat cu Cristi Puiu, Bogdan Theodor Olteanu, Germain Kanda, Teona Galgoțiu, Sarra Tsorakidis, Andrei Huțuleac. Vali Hotea, Ciprian Mega - cea mai recentă premieră fiind filmul „21 de rubini”. Pentru rolul Giulia din filmul „Lebensdorf”, regia Vali Hotea, a fost nominalizată la Gala UCIN 2023 la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar”. 

regulament de participare

întrebări frecvente

cheamă-ne în școala ta

nu ai prins loc?
vezi celelalte ateliere Ideo Ideis:
bottom of page