capsule de teatru și deșteptări

Esența experienței de învățare prin artă, concentrată în capsule intense, vine la tine în oraș.

cine?

liceeni 15-19 ani

când?

7-12 septembrie

înscrieri?

Încă lucrăm la lista orașelor în care ajung capsulele anul acesta. Odată finalizată, deschidem și înscrierile. Dacă vrei să aduci capsulele Ideo la tine în oraș scrie-ne la alexandra.murarus@ideoideis.ro

Experiența de învățare din capsule se trage dintr-o serie de instrumente de explorare artistică, și e aplicată într-o temă centrală pe care o vei explora prin ateliere ghidate de niște artiști și pedagogi de referință.
 
Structura modulară permite experienței să ia formei noi, inspirate de nevoile grupului și experiența trainerului. 

#1

autocunoaștere

ateliere teatru + dans

#2

lucru în echipă

ateliere teatru + muzică

capsule, ideo ideis 04.jpg

formatori

O capsulă este formată din trei artiști și pedagogi străluciți, oameni care sunt esența Ideo Ideis și a experienței de învățare prin care au trecut până acum mii de adolescenți.

trainer teatru

Trainerul de teatru o să-ți urce curajul pe o scenă și o să-ți ridice cortina vulnerabilității printr-o serie de exerciții de explorare personală inspirate din arta actorului.

trainer arte alăturate

Trainerul de arte alăturate o să-ți facă o introducere în dans sau film, cât să-ți antreneze curiozitatea și să planteze sămânța unei pasiuni pe care o poți fructifica mai departe.

mentor

Mentorul e acolo ca să-ți fie ghid printre toate întrebările care vor apărea pe drum și să-ți dea idei despre cum să le privești cu ochii noi descoperiți.

photo ideo ideis (65).JPG
animated-capsule-descriptor-alb-no-BKG.g

Vrei să fii printre primii care primesc vești despre capsule?