top of page

înscrieri shtanga:
proces

cine?

adolescenți 15-19+ ani

când?

15-21 august 2022
Festivalul se desfășoară la Alexandria, între 15 și 21 august 2022. Cu toate acestea, va fi nevoie de implicarea ta ca voluntar cu câteva zile înainte și după festival. Cele mai multe activități se vor desfășura, însă, în perioada menționată.

înscrieri?

20-24 iunie
Termenul limită pentru aplicații este 29 mai 2022, ora 23:59. După această dată, nu vor mai fi admise înscrieri.

selecție?

Voluntarii shtanga vor fi aleși de către Directorul Departamentului de Dezvoltare Comunitară, coordonatorii din cadrul acestui departament, Directorul Tehnic, împreună cu Directorul de Producție.

rezultate?

Rezultatele vor fi comunicate prin e-mail nu mai târziu de 26 iunie.

întrebări?

Dacă aveți întrebări legate de procesul de înscriere, ne puteți scrie la crina@ideoideis.ro.

înscrieri shtanga:
formular

Acest formular este conceput în conformitate cu normele GDPR în vigoare, iar noi ne angajăm să nu vă folosim datele personale în alt scop decât pentru procesarea din cadrul proiectului, să nu le oferim unor terțe persoane și să nu le conferim caracter publicitar. Dacă sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale referitoare la nume, prenume, vârstă, adresa de email și telefon, vă rugăm să selectati in caseta de mai jos. Datele cu caracter personal solicitate în formularul de înscriere de mai jos sunt prelucrate în baza și cu respectarea Regulamentului 2019/679, numai pe baza consimțământului dumneavoastră liber exprimat și pot fi dezvăluite numai organizatorilor, colaboratorilor și partenerilor festivalului și ai asociației implicate în procesul de selecție. Conform 2016/679/UE beneficiezi de dreptul de acces, dreptul de intervenție (modificare și actualizare) asupra datelor, dreptul la restricționarea prelucrării sau pseudonimizarea datelor cu caracter personal. Aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor. Înainte de completarea formularului de înscriere și participarea la procesul de selecție este necesar să vă exprimați consimțământul pentru preluarea și prelucrarea datelor cu caracter personal (nume și prenume, data nașterii, email, telefon), așa cum cer expres prevederile Regulamentului UE 2016/679. Consimțământul este necesar atât în scopul înregistrării participării în procesul de înscriere ca voluntar la Festivalul Național de Teatru Tânăr Ideo Ideis, cât și în scopul de a primi notificări cu privire la organizare și la detaliile necesare participării, precum și la rezultatele acesteia.

Care este numele tău?

Lasă-ne adresa ta de e-mail.

Vom folosi adresa de e-mail ca să îți comunicăm rezultatul selecției.

Lasă-ne numărul tău de telefon.

Acesta ne va folosi pentru a putea ține legătura în viitor, în cazul în care vei fi selectat(ă) ca voluntar al festivalului.

Care este orașul în care locuiești?

Ne adresăm persoanelor care locuiesc în Alexandria sau care, în perioada 15-21 august 2022 vor fi în Alexandria.

Care este disponibilitatea ta de timp în perioada în care se va desfășura festivalul?

 

Anul acesta festivalul are loc între 15 și 21 august. În acest timp, vom avea nevoie constant de ajutorul tău. Buna-desfășurare a activităților festivalului se bazează, așadar, și pe capacitatea ta de a-ți împărți timpul între activitățile festivalului și celelalte lucruri pe care le faci în mod normal vara în august :) Deci avem nevoie să ne spui dacă în această perioadă ai alte planuri sau restricții de timp. Totodată, ne interesează câte ore pe zi ai dori să dedici festivalului, ca să putem alcătui un program cât mai calibrat pe nevoile tale.

*este posibil ca înainte cu câteva zile de data de începere a festivalului, precum și după, să fie ocazional nevoie de ajutorul tău.

Am vrea să știm mai multe despre lucrurile care te preocupă. Ce îți place să faci în timpul liber?

Cum ai aflat despre Ideo Ideis?

Spune-ne pe scurt care sunt motivele pentru care vrei să fii voluntar la festivalul Ideo Ideis.

Din ce departament ți-ar plăcea să faci parte?

Dacă ai povesti unui prieten despre Ideo, ce i-ai spune?

Nu te-am întrebat, dar ai mai vrea să ne spui că...

formular înscrieri voluntari
bottom of page