top of page

laborator de dezvoltare personală și comunitară

Locul în care te întâlnești cu tine.
Cu pasiunile și curiozitățile tale.
photo ideo ideis (117).jpg
photo ideo ideis (117)_edited.jpg
laborator ideo ideis (01).jpg
Dacă ai între 6 și 19 ani, caută în tine ingredientele care îți aduc bucurie și hai să creăm împreună amestecuri curajoase în Laboratorul Ideo Ideis, în Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria.

Alege unul, două, sau pe toate de mai jos și află mai multe despre atelierele noastre.
Sau hai la unul dintre evenimentele pentru public!
animated-laborator-descriptor-alb-no-BKG
Deschidem entuziasmați ușile Laboratorului din Centrul Multifuncțional către comunitatea locală.

Aducem mai aproape educația alternativă și evenimentele care ne pun pe gânduri și ne apropie de noi înșine și de cei din jurul nostru.

zeci de ateliere.
spectacole de teatru
    pentru adolescenți
    & copii.
proiecții de filme.
dezbateri.
conferințe.
masterclass-uri.
concerte.

un singur loc de joacă pentru curiozitate.

photo ideo ideis (115).jpg

echipă

Silvia Guta, ideo ideis 01.jpg

Silvia
Ciubotaru (Guță)

Director Laborator

A absolvit Psihologia la Universitatea București și s-a specializat în psihoterapie experiențială. Lucrează de peste 15 ani în proiecte de educație și cultură pentru tineri, cum sunt In a Relationship sau Ideo Ideis. Crede că oamenii fericiți trăiesc în prezent și că prezentul are loc pentru toți oamenii.

Roxana Dragne, ideo ideis 01.jpeg

Roxana
Dragne

Coordonator Ateliere

E licențiată în filologie-limbi străine și are studii masterale în teoria și practica imaginii (studii culturale). În prezent, redactează cărți și continuă să lucreze în proiecte culturale precum Ideo Ideis, unde vine de aproape 10 ani. Îi place să viseze cu ochii deschiși la o lume mai bună și să descopere mereu lucruri noi.

Vlad Purdel, ideo ideis 01.jpg

Vlad
Purdel

Coordonator Artistic

Actor și facilitator de workshopuri bazate pe artă teatrală și improvizație teatrală la Learning Architect. Prin exercițiile sale au trecut de la echipe din diverse corporații la elevi de liceu și studenți. În prezent poate fi văzut pe scena Teatrului Godot sau în scurtmetrajul „Romanian Tradition” (r. Pavel Bartoș, 2019).

Diana Mitrica, ideo ideis 02.jpg

Diana
Mitrică

Coordonator Comunicare

Copywriter în publicitate de peste 8 ani și scriitoare în jurnaluri de 27. Scurte perioade de joacă în regie, muzică, desen, fotografie și dans. Crede că explorările fac bine pe interior și că nu au nevoie de un motiv. Revine cu entuziasm în Alexandria alături de Laboratorul Ideo Ideis, unde abia așteaptă să întâlnească tineri curioși de lumea lor interioară.

Alexandru Matios, ideo ideis 01.jpg

Alexandru
Matios

Coordonator Foto-Video

A absolvit UNATC în București, secția imagine de film și televiziune și master arta imaginii de film. În prezent lucrează în industria cinematografică și comercială, ca director de imagine, producător și regizor. Crede că fotojurnalismul este un exercițiu de observație, iar imaginea cinematografică un exercițiu de imaginație.

Adriana Guta, ideo ideis 01.jpg

Adriana
Guță

Art Director & Web Master

Graphic designer. Parte din echipa ideo de 15 ani, sub diverse departamente. Nu știe să scrie interesant, dar face tabele eficiente. Cel mai bun prieten: lovely Phoebe Dog.

despre

Laboratorul Ideo Ideis are ca scop asigurarea accesului la educație alternativă prin teatru și arte alăturate pentru adolescenții din Alexandria. Sprijinit de Municipiul Alexandria, programul își propune să faciliteze accesul la informație de calitate și la experiențe de formare relevante și esențiale definirii identității și orientării în viață a tinerilor.

Activitățile Laboratorului se desfășoară în Centrul Multifuncțional pentru Tineri în Alexandria, și sunt grupate pe două segmente:
photo ideo ideis (39).jpg
-
ateliere de dezvoltare personală prin teatru & arte alăturate și ateliere Art&Play
-
evenimente cu public: spectacole de teatru pentru adolescenți, spectacole de teatru pentru copii, proiecții de filme și documentare, conferințe educaționale și masterclass-uri
Proiect realizat cu sprijinul Municipiului Alexandria.
Primaria Alexandria.jpg
Primăria
Municipiului
Alexandria

Proiect realizat cu sprijinul Municipiului Alexandria prin programul de finanțare nerambursabilă în anul 2022.

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a finanțatorului.

program

Ține aproape programul Laboratorului. El se schimbă treptat. Ca noi toți. 
bottom of page