laboratorul de explorare personală prin teatru și
arte alăturate

O experiență continuă de învățare, în care poți să descoperi sau să-ți duci la următorul nivel pasiunea pentru teatru, dans, fotografie, film, scriere creativă sau muzică.
photo ideo ideis (51).jpg
laborator ideo ideis (02).jpg
Explorarea personală nu-i o materie la care poți să înveți cu o seară înainte de test. E un proiect continuu, pe care-l scrii prin căutări îndrăznețe și-l rescrii depășindu-ți granițele interioare.
 
Laboratorul e un spațiu care-și ține ușile deschise pentru toate momentele când vrei să-ți duci căutările mai departe și să le dai glas prin formule creative. Pentru că ce-ar fi un laborator fără experimente curajoase, din care iese aburul fricilor depășite?
Sub acoperișul laboratorului găsești o experiență continuă de învățare, împărțită în patru module între care ai libertatea să alegi, sau să treci cu entuziasm prin toate.
 
E locul în care poți să descoperi sau să-ți duci la următorul nivel pasiunea pentru teatru, dans, fotografie, film, scriere creativă sau muzică. De la exerciții de actorie care te vor apropia de tine – personajul principal al proiectului tău de dezvoltare personală, până la a juca un rol în realizarea unui spectacol de teatru de la zero, o să lucrezi cu unii dintre cei mai cunoscuți profesioniști din domeniu.
 
Iar epilogul ia forma unor sesiuni de feedback constructiv de la un mentor, care prevedem că se vor lăsa cu revelații și drumuri descâlcite.

teatru

dans

fotografie

film

scriere

   creativă

muzică

Vom deschide ușile primelor laboratoare în Alexandria și București, dar suntem pregătiți să le ducem și în alte comunități unde e nevoie de ele. Și să le mobilăm cu entuziasmul celor care-și scriu și rescriu propria devenire.
photo ideo ideis (88).jpg
În curând lansăm primul newsletter
de explorări personale pentru adolescenți,
POVesti, ideo ideis, logo white.png
Înscrie-te și așteaptă-ne în inbox
la început de noiembrie
animated-laborator-descriptor-alb-no-BKG