top of page

laborator de dezvoltare personală și comunitară

Locul în care te întâlnești cu tine.
Cu pasiunile și curiozitățile tale.
ideo ideis laboratorul 2023
laborator ideo ideis (01).jpg
Dacă ai între 6 și 19 ani, caută în tine ingredientele care îți aduc bucurie și hai să creăm împreună amestecuri curajoase în Laboratorul Ideo Ideis, în Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria.

Alege unul, două, sau pe toate de mai jos și află mai multe despre atelierele noastre.
Sau hai la unul dintre evenimentele pentru public!
Dacă ai nevoie de informații despre evenimente sau rezervări, ne poți scrie pe Whatsapp la numărul 0769 518 797.
Deschidem, pentru al doilea an consecutiv, ușile Laboratorului Ideo Ideis din Centrul Multifuncțional către comunitatea locală din Alexandria.

Aducem mai aproape educația alternativă și evenimentele care ne pun pe gânduri și ne apropie de noi înșine și de cei din jurul nostru.
animated-laborator-descriptor-alb-no-BKG

zeci de ateliere.
spectacole de teatru
    pentru adolescenți
    & copii.
proiecții de filme.
dezbateri.
conferințe.
masterclass-uri.

pentru toată lumea.

ideo ideis laboratorul 2023

cine a zis că arta și cultura sunt doar pentru pretențioși?

echipă

Silvia Guta, ideo ideis 01.jpg
Silvia Ciubotaru

Coordonatoare de proiect

A absolvit Psihologia la Universitatea București și s-a specializat în psihoterapie experiențială. Lucrează de peste 15 ani în proiecte de educație și cultură pentru tineri, cum sunt In a Relationship sau Ideo Ideis. Crede că oamenii fericiți trăiesc în prezent și că prezentul are loc pentru toți oamenii.

Roxana Dragne, ideo ideis 01.jpeg
Roxana Dragne

Coordonatoare Ateliere

E licențiată în filologie-limbi străine și are studii masterale în teoria și practica imaginii (studii culturale). În prezent, redactează cărți și continuă să lucreze în proiecte culturale precum Ideo Ideis, unde vine de aproape 10 ani. Îi place să viseze cu ochii deschiși la o lume mai bună și să descopere mereu lucruri noi.

Laura Ducu, ideo ideis 01.jpg
Laura Ducu

Coordonatoare Comunicare

A absolvit U.N.A.T.C., Regie de Film și TV, lucrează ca regizor în teatru independent și om de comunicare în proiecte culturale și educaționale, de mai bine de 12 ani. Visează ca la un moment dat să fie regizor cu normă întreagă și scriitoare part-time.

Denisa David, ideo ideis 01.jpg
Denisa David

Asistentă Social Media

Cu o pasiune atât pentru sociologie, cât și pentru arte, Denisa și-a îmbinat perfect expertiza pentru a-și începe cariera ca junior în social media. Scopul ei este de a crea experiențe captivante și interactive, valorificând platformele de social media pentru a amplifica legăturile dintre public și evenimente culturale.

Cristina Draghici, ideo ideis 01.jpg
Cristina Drăghici

Coordonatoare Artistic

A absolvit U.N.A.T.C., este actriță cu experiență în teatru (Teatrul Național, Teatru de Comedie, Teatrul Gong, Teatrul Luni de la Green Hours) și film („Potemkiniștii”, „Babardeală cu bucluc”, „Eu contez”, „Ana”). De peste 5 ani lucrează cu adolescenți în calitate de coordonator teatral.

Adriana Guta, ideo ideis 01.jpg
Adriana Guță

Webmaster

Graphic designer. Parte din echipa ideo de 16 ani, sub diverse departamente. Nu știe să scrie interesant, dar face tabele eficiente. Cel mai bun prieten: lovely Phoebe Dog.

Alexandra Scinteianu, ideo ideis 01.jpg
Alexandra Scînteianu

PR & Press officer

Promovează spații și evenimente culturale pentru că arta o fascinează. Se implică în campanii pentru drepturile omului pentru că încălcarea lor o enervează. Lucrează în domeniul comunicării de mai bine de 10 ani, exclusiv în proiecte care au potențialul de a transforma lumea într-un loc mai frumos, mai prietenos, mai incluziv. 

Adrian Stefan, ideo ideis
Ștefan Adrian

Coordonator Welcoming & Foto-Video

Fotograf de 8 ani, pasionat de oameni și povești. Născut in Alexandria, a crezut că orașul poate face mai mult. Din 2018 s-a alăturat echipei Ideo Ideis și de atunci a simțit impactul unui festival cu și despre schimbare. Super-puterea lui stă în a face oamenii să zâmbească - și, până la urmă, despre asta e vorba.

Vlad Purdel, ideo ideis 01.jpg
Vlad Purdel

Coordonator Evenimente

Actor și facilitator de workshopuri bazate pe artă teatrală și improvizație teatrală la Learning Architect. Prin exercițiile sale au trecut de la echipe din diverse corporații la elevi de liceu și studenți. În prezent poate fi văzut pe scena Teatrului Godot sau în scurtmetrajul „Romanian Tradition” (r. Pavel Bartoș, 2019).

Sorina Herghelegiu, ideo ideis
Sorina Herghelegiu

Coordonatoare departament Financiar

Contabil intern Laboratorul Idei Ideis, expert contabil, parte din echipă de un an și nu prea știe să se descrie. Cea mai bună terapie a ei este motociclismul.

Teodora Cascarade, ideo ideis 01.jpg
Teodora Cașcarade

Coordonatoare Social Media

Cu o experiență profesională de peste 15 ani în domeniu, Teodora a produs, coordonat, curatoriat evenimente culturale în România, Scandinavia și Olanda. Timp de cinci ani a lucrat atât la Institutul Cultural Român din București, precum și la cel din Stockholm, dezvoltând și coordonând evenimente axate pe teatru, film, muzică, diplomație publică și literatură.

Cristina Moise, ideo ideis
Cristina Moise

Grafică & DTP

Artist independent, care lucrează în domeniul Art – Publicitate. De la o vârstă fragedă s-a hotărât că nu ar face nimic altceva în afară de design.  Îi place să vadă cum ideile sale prind contur, transpuse din zona digitală în părți complexe din proiectele clienților săi.

despre

Laboratorul Ideo Ideis are ca scop asigurarea accesului la educație alternativă prin teatru și arte alăturate pentru adolescenții din Alexandria. Sprijinit de Municipiul Alexandria, programul își propune să faciliteze accesul la informație de calitate și la experiențe de formare relevante și esențiale definirii identității și orientării în viață a tinerilor.

Activitățile Laboratorului se desfășoară în Centrul Multifuncțional pentru Tineri în Alexandria, și sunt grupate pe două segmente:
ideo ideis laboratorul 2023
-
ateliere de dezvoltare personală prin teatru & arte alăturate și ateliere Art&Play
-
evenimente cu public: spectacole de teatru pentru adolescenți, spectacole de teatru pentru copii, proiecții de filme și documentare, conferințe educaționale și masterclass-uri
Proiect realizat cu sprijinul Municipiului Alexandria.
logo Primaria Municipiului Alexandria
Primăria
Municipiului
Alexandria
eticheta PMA

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a finanțatorului.

program

Ține aproape programul Laboratorului. El se schimbă treptat. Ca noi toți. 

laborator 2022

Citește mai mult despre atelierele și evenimentele din 2022.
photo ideo ideis (121).jpg
bottom of page