top of page

tabăra

de arte performative și revelații

2022  |  Pensiunea Banffy, stațiunea Bradul
Îți invităm creativitatea într-un incubator de căutări, care dă pasiunii tale sensul unui produs cultural original.
tabara de film 2021, ideo ideis
înscrieri închise

Pentru o săptămână din vacanța de vară, dăm aripi creative de teatru sau film curiozității tale, ca să te poarte mai aproape de chemarea ta.

teatru
film

Către oricare din cele două tabere te poartă curiozitatea, urmeaz-o pentru o săptămână de lucru cu potențialul tău creativ.
 
O să ai parte de îndrumarea unei echipe de regizor + mentor, profesioniști-referință în domeniu, care o să-ți ghideze explorările creative către un produs cultural original: un spectacol de teatru sau un scurtmetraj. Cu totul nou, cu totul al tău și al colegilor tăi de generație.
Tudor Chirila, ideo ideis

mentori

Tudor Chirilă

Alexandru Papadopol, ideo ideis

Alexandru Papadopol

Maria Obretin, ideo ideis

Maria Obretin

Andreea Gramosteanu, ideo ideis

Andreea Grămoșteanu

#1

teatru

19-26 iunie 2022

Cortina se ridică peste o săptămână de cusut costume și descusut personaje, de montat decoruri și demontat frica de scenă.

#2

film

26 iunie - 3 iulie 2022

Drumul căte un scurtmetraj e trasat de întrebări și căutări personale, și pavat cu o săptămână de repetiții, duble, tăieturi și montaje. 

activități zilnice

tabara de teatru 2021, ideo ideis

cu ce ieși din tabără

Pleci din tabără cu o producție proprie în rucsac, care vorbește despre cine ești ca tânăr artist, dar și cu o serie de instrumente care să te susțină pe drumul spre viitorul mai asumat către care te poartă creativitatea ta. 

tabara de film 2021, ideo ideis

încredere de sine

tabara de teatru 2021, ideo ideis

Momente de reflecție te conduc spre o înțelegere mai bună a relației dintre gând-emoție-reacție, ca să te adaptezi mai ușor situațiilor noi și să-ți dezvolți creativitatea în rezolvarea provocărilor.

explorare personală

tabara de film 2021, ideo ideis

arta colaborării

Înveți despre ascultare activă și despre cum să-ți faci părerile auzite, despre flexibilitate și acceptare, despre cum iei inițiativă și cum respecți momentele de vulnerabilitate ale altora.

Lucrul alături de alți adolescenți către un scop comun, care să vă reprezinte ca grup, dar și ca indivizi cu nevoi și păreri diferite înseamnă o continuă negociere.

tabara de film 2021, ideo ideis

îmbrățișarea responsabilității

loc de întâlnire:
Pensiunea Banffy

Pensiunea Banffy  e o oază de bine din stațiunea Bradul, județul Harghita, care așteaptă cu brațele deschise să răsune de entuziasmul căutărilor tale. Curiozitatea ta va prinde aripi peste munții Călimani, care-ți vor deveni și decor în repetiții.

 

Pe perioada taberelor, pensiunea va fi dedicată în totalitate participanților, trainerilor și mentorilor, pentru că explorările personale au nevoie de confortul intimității. Mesele proaspete și sănătoase vor fi servite în restaurantul locației, și vor fi adaptate nevoilor alimentare specifice.

pensiunea banffy, ideo ideis 01.jpg
tabara de teatru 2021, ideo ideis 11.jpg

tabăra 2021

Citește mai multe despre experiențele taberei Ideo Ideis 2021.

tabara de film 2021, ideo ideis 16.jpg
înscrieri închise
ideo ideis tabara
bottom of page