tabăra

de arte performative și revelații

Îți invităm creativitatea într-un incubator de căutări, care dă pasiunii tale sensul unui produs cultural original.
photo ideo ideis (84).jpg

înscrieri închise

Pentru o săptămână din vacanța de vară, dăm aripi creative de film, teatru, dans sau muzică curiozității tale, ca să te poarte mai aproape de chemarea ta.

Către oricare din cele patru tabere te poartă curiozitatea, urmează-o pentru o săptămână de lucru cu potențialul tău creativ.
 
O să ai parte de îndrumarea unei echipe de regizor + mentor, profesioniști-referință în domeniu, care o să-ți ghideze explorările creative către un produs cultural original: un scurtmetraj, un speactol de teatru, un spectacol de dans sau un concert. Cu totul nou, cu totul al tău și al colegilor tăi de generație.

film
teatru
dans
muzică

Alexandru Papadopol, ideo ideis 03.jpg

mentori

Alexandru Papadopol

Andi Vasluianu, ideo ideis 02.jpg
placeholder.jpg

Andi Vasluianu

Pavel Bartos, ideo ideis 03.jpg

Pavel Bartoș

Dana Rogoz, ideo ideis 02.jpg

Dana Rogoz

Marius Manole, ideo ideis 02.jpg

Marius Manole

#1

film

11-18 iulie 2021

Drumul căte un scurtmetraj e trasat de întrebări și căutări personale, și pavat cu o săptămână de repetiții, duble, tăieturi și montaje. 

#2

teatru

18-25 iulie 2021

Cortina se ridică peste o săptămână de cusut costume și descusut personaje, de montat decoruri și demontat frica de scenă.

#3

dans

25 iulie - 1 august 2021

Dezmorțirea inhibițiilor e primul pas dintr-o coregrafie curajoasă, un dans de regăsire al corpului tău prin unghiuri și mișcări nebănuite.

#4

muzică

1-8 august 2021

Voci regăsite, instrumente inventate și sunete descoperite sunt puse la un loc într-o simfonie care răsună mai tare decât orice îndoială.

activități zilnice

photo ideo ideis (85).jpg

cu ce ieși din tabără

Pleci din tabără cu o producție proprie în rucsac, care vorbește despre cine ești ca tânăr artist, dar și cu o serie de instrumente care să te susțină pe drumul spre viitorul mai asumat către care te poartă creativitatea ta. 

photo ideo ideis (36).jpg

încredere de sine

photo ideo ideis (1).jpg

Momente de reflecție te conduc spre o înțelegere mai bună a relației dintre gând-emoție-reacție, ca să te adaptezi mai ușor situațiilor noi și să-ți dezvolți creativitatea în rezolvarea provocărilor.

explorare personală

photo ideo ideis (68).jpg

arta colaborării

Înveți despre ascultare activă și despre cum să-ți faci părerile auzite, despre flexibilitate și acceptare, despre cum iei inițiativă și cum respecți momentele de vulnerabilitate ale altora.

Lucrul alături de alți adolescenți către un scop comun, care să vă reprezinte ca grup, dar și ca indivizi cu nevoi și păreri diferite înseamnă o continuă negociere.

photo ideo ideis (37).jpg

îmbrățișarea responsabilității

loc de întâlnire:

Satul Prunilor

Satul Prunilor e o oază de bine din comuna Pietroșița, județul Dâmbovița, care așteaptă cu brațele deschise să răsune de entuziasmul căutărilor tale. Ascunși între trei masive muntoase - Leaota, Bucegi și Baiului, prunii îți vor ține umbră când ți se încinge curiozitatea și vor deveni decor în repetiții.

Pe perioada taberelor, Satul va fi dedicat în totalitate participanților, trainerilor și mentorilor, pentru că explorările personale au nevoie de confortul intimității. Mesele proaspete și sănătoase vor fi servite în restaurantul locației, iar nevoile alimentare specifice vor fi acomodate.

Satul Prunilor, ideo ideis 04.jpg
photo ideo ideis (89).jpg
animated-manifest-alb-motto-no-BKG.gif

înscrieri închise