top of page

Ideo Ideis este un manifest artistic și social îndreptat către nevoia de a ne conecta cu sinele și cu ceilalți. 

A început ca un spațiu al întâlnirilor dintre teatrul tânăr și publicul din Alexandria, sub numele de Festivalul Național de Teatru Tânăr. A devenit repede spațiul în care adolescenții pasionați de teatru și arte alăturate i-au întâlnit pe profesioniștii- referință din domeniu. În care întrebările au fost ascultate. În care nevoia de răspunsuri a întâlnit mentoratul și-n care căutările au întâlnit devenirea.
 
Timp de 15 ani, centrul acestor întâlniri a fost o săptămână din august petrecută în mijlocul comunității din Alexandria. O săptămână care a funcționat ca un generator de momente dătătoare de curaj pentru mai mult de 3.000 de adolescenți care au devenit mai sinceri cu ei înșiși, mai deschiși către ceilalți.
photo ideo ideis (86)
photo ideo ideis (93)
photo ideo ideis (36)

Ideo Ideis crește într-un manifest artistic și social care însuflețește procesul prin care adolescenții din România își găsesc vocea și o folosesc pentru a modela societatea de care au nevoie în devenirea lor.

Manifestul are în centru o experiență rotundă de dezvoltare personală în mai multe acte, unde nu există răspunsuri greșite ci doar chestionări curajoase ale prezentului. Sub umbrela teatrului și a exprimării artistice, le deschidem brațele tuturor adolescenților care vor să-și exploreze vocea interioară și să găsească libertatea de a o exprima.
festival, ideo ideis 04.jpg

Credem într-un viitor al curajului și al adolescenților care încep să-l construiască.

Exprimă ce ești.

manifestul

bottom of page