top of page
photo ideo ideis (26).jpg
POVesti, ideo ideis, logo white
un newsletter care-ți aduce lumea mai aproape de interiorul tău, și interiorul tău mai aproape de lume
Abonează-te!
POV:ești form
De la sisteme cu care interacționezi în fiecare zi – școală, oraș – la structuri interioare pe care încerci să le înțelegi – frică, curiozitate, creativitate, vrem să-ți arătăm cum văd adolescenții lumea. Și vrem să ai un spațiu în care să-ți pui întrebări ca s-o vezi și tu prin lentile noi.
Pentru asta, dedicăm fiecare lună unei teme și, alături de tine și de alți adolescenți ca tine, o rostogolim pe toate părțile până o înțelegem și ne-nțelegem mai bine.

De două ori pe lună, îți încheiem săptămâna cu câte o temă de gândire.

Ne spui punctul tău de vedere și noi îți aducem aproape părerile altor adolescenți și ale oamenilor care ne sunt inspirație.
Abonează-te și o dată la două săptămâni primești un mesaj de la noi care o să te provoace să te gândești la temă și să-i chestionezi prezența, mai ales în viața ta interioară. Vrem să-ți auzim părerile, ca să învățăm unii de la alții și să ne simțim mai puțin singuri. În ajutor îți vin mentorii, trainerii și prietenii Ideo, cu povești, ritmuri, recomandări și gânduri care să te inspire.
 
Înscrie-te și așteaptă-ne la tine în inbox duminică seara.

Hai la POV:ești!

Carina Cozminschi, ideo ideis

Salut! Eu sunt Carina și sunt cea cu care vei sta la POV:ești în lunile următoare.

Am ajuns prima oară la Ideo Ideis acum 7 ani (!!), după ce-am schimbat trei trenuri – toate lipicioase – alături de colegii de la Atelierul de Teatru din Botoșani, să particip la mult așteptata prima mea ediție de festival. De atunci n-am mai putut să stau departe, chiar dacă practic scriu rândurile astea din New York. Sunt în echipa Ideo de vreo 3 ani, și încerc s-o fac invidioasă pe Carina-de-la-16-ani cu fiecare task pe care-l am. 

Chiar dacă am absolvit vârsta de participant la Ideo Ideis, caut în continuare locuri în care să mă întorc pe toate părțile și să mă întreb mai des cum înțeleg lumea și cât de înțelegătoare e lumea cu mine. Îmi propun să fac astfel încât fiecare ediție din newsletter-ul ăsta să fie un spațiu în care tu să-ți pui întrebări asemănătoare. Poți să-mi scrii orice-ți trece prin cap pe carina@ideoideis.ro. M-aș bucura să aud de la tine.
Dacă abia ai aflat de POV:ești și nu mai ai răbdare până la ediția următoare, te invităm să citești edițiile anterioare.

martie '22
sisteme
de orientare

decembrie '21
înapoi la propriile nevoi

ianuarie '22
așteptări
fără resemnări

POVești arhivă
photo ideo ideis (112).jpg
POVesti, ideo ideis, logo white
bottom of page