top of page

Ideo Ideis Festivalul #16 sărbătorește cultura tânără în comunitățile din Alexandria și alte 8 orașe

Actualizată în: 19 iul. 2021

Cele 9 trupe de teatru tânăr selectate și orașele în care Ideo Ideis Festivalul ajunge între 9-15 august 2021 sunt:


Alter Ego / Alexandria

A.C.T. / Bacău

Silver / Baia Mare

Drama Club / Botoșani

Amprente / Brașov

Victory of Art / București

3,14 / Buzău

Praf de stele / Constanța

Art Attack / Sibiu


Le mulțumim tuturor celor care ne-au acceptat invitația și s-au înscris pentru ediția #16 a festivalului! Pe 1 iulie vom deschide înscrierile pentru adolescenții din cele 9 orașe care nu sunt în trupe de teatru, dar vor să aibă parte de experiența festivalului.


Asemănător ediției din 2020, experiența de învățare prin artă se întinde peste cele opt orașe ale trupelor selectate, iar Alexandria rămâne nucleul festivalului pentru al 16-lea an. Poți citi mai multe despre structura experienței pe pagina festivalului.


Pentru adolescenții din trupele selectate am gândit sub tema ediției #16 - IDENTITATEA, un program intens de ateliere de arte alăturate, întâlniri cu mentori și dezbateri pe idei culturale diverse, care să le amplifice explorările personale începute în interiorul trupelor.


Păstrăm o parte din efervescența artistică din timpul atelierelor și în comunitatea din Alexandria, prin spectacole de teatru, proiecții de filme românești și idei culturale tinere pe care le deschidem către întreaga comunitate.


Prin ediția #16 ne reluăm promisiunea întâlnirilor care ne aduc mai aproape de sine și de ceilalți!




bottom of page