top of page

Îți invităm creativitatea într-un incubator de căutări!

Pentru o săptămână din vacanța de vară, dăm aripi creative de film, teatru, dans sau muzică curiozității tale, ca să te poarte mai aproape de chemarea ta. O săptămână în care îți antrenezi încrederea și-ți ordonezi întrebările despre viitor, prin lucru și mentorat cu artiști de referință din domeniu.



La venirea în tabără îți pui pasiunea pe masă și, cot la cot cu alți tineri artiști, începi s-o modelezi, până iese din ea un produs cultural finit, care vă aparține cu totul: un spectacol de teatru, un film de scurtmetraj, un concert sau un spectacol de dans. Iar când vine timpul premierei, echipa Ideo Ideis îți aduce aproape și întâlnirea cu publicul, din care pot face parte prietenii și părinții tăi.


Pe lângă boost-ul de încredere pe care ți-l dă propria ta producție în rucsac, la ieșirea din tabără bagajul tău va fi plin de instrumente care te vor ajuta la construcția viitorului tău, indiferent de domeniul pe care îl vei alege. Vei învăța cum să exprimi cine ești și cum să faci asta mai bine în relație cu cei din jurul tău, cum să lucrezi armonios într-o echipă, dar și independent, cum să te orientezi spre rezolvarea problemelor, dar și cum să ai mai multă încredere în tine atunci când te prezinți în fața unui grup de oameni pe care nu-i cunoști.




Ideo Ideis Tabara de arte performative si revelatii

Dacă ai mai multe curiozități despre tabără și nu ai găsit răspunsurile pe site-ul nostru, o poți contacta pe Denisa Nicolae, coordonatorul taberei, pe adresa de e-mail denisa.nicolae@ideoideis.ro.


Îți reamintim că înscrierile sunt deschise până pe data de 15 iunie 2021, locurile sunt limitate și se vor ocupa în ordinea înscrierilor.




Te așteptăm în tabără!




bottom of page