tabăra

de film

cine?

adolescenți 14-19 ani

când?

11-18 iulie

unde?

Satul Prunilor

cât?

5.500 lei

animated-BKG-01.gif
0

Prelungim data de înscriere până pe 20 iunie. 
Înscrie-te acum!

Drumul către un scurtmetraj e trasat de întrebări și căutări personale, și pavat cu o săptămână de repetiții, duble, tăieturi și montaje. 
 
Fiecare grupă de adolescenți va lucra alături de un regizor și o echipă formată din director de imagine, sunetist și monteur la un scurtmetraj original, și va primi îndrumare personalizată de la un mentor.
Săptămâna va fi împărțită între repetiții, activități de apropiere de grup, momente de introspecție, mentorat și artists talks.

mentori

Mentorul va fi acolo să-ți ghideze alegerile și să creeze atmosfera dintr-o sală de spectacol însuflețită de pregătirile unei premiere.

Alexandru Papadopol

Andi Vasluianu

în curs de confirmare

regizori

Regizorul îți va antrena creativitatea în ritmul din mediul profesionist și îți va susține căutările interioare prin exerciții de conectare la sine și ceilalți.

Andreea Borțun

Nicolae Constantin Tănase

Ivana Mladenovic

facilitatori

Denisa Nicolae

Creația deschide mințile către posibilități infinite. Susținem creșterea creativității într-un mediu de siguranță emoțională. Întărim curajul de a încerca, prin grijă, suport și validare. Vedem individualități și construim pe punctele forte ale fiecăruia.

 

Mai departe, încrederea în propria creativitate devine o lentilă prin care fiecare își poate vedea mai clar potențialul, identitatea și locul în lume.

animated-manifest-alb-motto-no-BKG.gif

activități zilnice

regulament de participare

măsuri de siguranță

întrebări frecvente

Reducere

Pentru înscrierea în mai multe tabere sau pentru înscrierea mai multor adolescenți din aceeași familie, reducem fiecare taxă de înscriere cu 500 lei.
 
Reducerea se aplică prin introducerea cuponului tabara2021 în formularul de check out.
photo ideo ideis (99).jpg

Înscrie-te la o săptămână de film și revelații

adolescenți 14-19 ani     |     11-18 iulie     |     Satul Prunilor     |     5.500 lei