top of page

tabăra

de film

cine?

adolescenți 14-19 ani

când?

26 iunie - 3 iulie 2022

unde?

Pensiunea Banffy

cât?

5.000 lei

înscrieri?

închise

tabara de film 2021, ideo ideis
Drumul către un scurtmetraj e trasat de întrebări și căutări personale, și pavat cu o săptămână de repetiții, duble, tăieturi și montaje. 
 
Fiecare grupă de adolescenți va lucra alături de un regizor și o echipă formată din director de imagine, sunetist și monteur la un scurtmetraj original, și va primi îndrumare personalizată de la un mentor.
Săptămâna va fi împărțită între repetiții, activități de apropiere de grup, momente de introspecție, mentorat și artists talks.

mentori

Mentorul va fi acolo să-ți ghideze alegerile și să creeze atmosfera dintr-o sală de spectacol însuflețită de pregătirile unei premiere.

Alexandru Papadopol, ideo ideis

Alexandru Papadopol

Andreea Gramosteanu, ideo ideis

Andreea
Grămoșteanu

regizori

Regizorul îți va antrena creativitatea în ritmul din mediul profesionist și îți va susține căutările interioare prin exerciții de conectare la sine și ceilalți.

Nicolae Constantin Tanase, ideo ideis

Nicolae Constantin Tănase

Ivana Mladenovic, ideo ideis

Ivana Mladenovic

Tudor Jurgiu, ideo ideis

Tudor
Jurgiu

Ruxandra Ghitescu, ideo ideis

Ruxandra
Ghițescu

tabara de film 2021, ideo ideis

scenarist

Raluca Manescu, ideo ideis

Raluca
Mănescu

facilitatori

Denisa Nicolae, ideo ideis

Creația deschide mințile către posibilități infinite. Susținem creșterea creativității într-un mediu de siguranță emoțională. Întărim curajul de a încerca, prin grijă, suport și validare. Vedem individualități și construim pe punctele forte ale fiecăruia.

 

Mai departe, încrederea în propria creativitate devine o lentilă prin care fiecare își poate vedea mai clar potențialul, identitatea și locul în lume.

animated ideo ideis manifestul

Denisa Nicolae

activități zilnice

tabara de film 2021, ideo ideis

regulament de participare

măsuri de siguranță

întrebări frecvente

Simți că participarea în tabără a avut o contribuție la dezvoltarea ta personală?

Participarea in tabără a avut o contribuție mega decisivă la dezvoltarea mea. Adică pur și simplu mi-a schimbat direcția vieții, la modul că prin a patra zi, când mi-a venit mailul pentru confirmarea locului la teatrologie am zis stop - nu asta vreau de la viață. Și m-am hotărât că dau la regie și a fost primul moment după mult timp în care am simțit că e ok ce fac, și am primit atât de multe confirmări pe care nu le anticipam în niciun fel și un boost de încredere de care nu credeam c-o să am parte vreodată.

 

Pentru mine, săptămâna asta a fost momentul în care mi-am dat seama că eu chiar asta vreau să fac în viață, mi-am dat seama ce fel de oameni vreau să am în jurul meu și m-am simțit mai eu ca niciodată.

Andreea Anca

participant tabăra 2021

tabara de film 2021, ideo ideis 04.jpg
înscrieri închise
adolescenți 14-19 ani     |     26 iunie - 3 iulie 2022     |     Pensiunea Banffy
bottom of page