top of page

tabăra

de teatru

cine?

adolescenți 14-19 ani

când?

19-26 iunie 2022

unde?

Pensiunea Banffy

cât?

4.000 lei

înscrieri?

închise

tabara de teatru 2021, ideo ideis
Cortina se ridică peste o săptămână de cusut costume și descusut personaje, de montat decoruri și demontat frica de scenă.
 
Fiecare grupă de adolescenți va lucra alături de un regizor și un scenograf la un spectacol de teatru original, și va primi îndrumare personalizată de la un mentor.
Săptămâna va fi împărțită între repetiții, activități de apropiere de grup, momente de introspecție, mentorat și artists talks.

mentori

Mentorul va fi acolo să îți ghideze alegerile și să creeze atmosfera dintr-o sală de spectacol însuflețită de pregătirile unei premiere.

Tudor Chirila, ideo ideis

Tudor
Chirilă

Maria Obretin, ideo ideis

Maria
Obretin

regizori

Regizorul îți va antrena creativitatea în ritmul din mediul profesionist și îți va susține căutările interioare prin exerciții de conectare la sine și ceilalți.

Matei Lucaci Grunberg, ideo ideis

Matei Lucaci
Grunberg

Radu Iacoban, ideo ideis

Radu
Iacoban

Alex Bogdan, ideo ideis

Alex
Bogdan

Iulia Grigoriu, ideo ideis

Iulia
Grigoriu

tabara de film 2021, ideo ideis

scenografi

Tudor Prodan, ideo ideis

Tudor
Prodan

Iulia Gherghescu, ideo ideis

Iulia
Gherghescu

facilitator

Denisa Nicolae, ideo ideis

Creația deschide mințile către posibilități infinite. Susținem creșterea creativității într-un mediu de siguranță emoțională. Întărim curajul de a încerca, prin grijă, suport și validare. Vedem individualități și construim pe punctele forte ale fiecăruia.

 

Mai departe, încrederea în propria creativitate devine o lentilă prin care fiecare își poate vedea mai clar potențialul, identitatea și locul în lume.

animated ideo ideis manifestul

Denisa Nicolae

activități zilnice

tabara de teatru 2021, ideo ideis

regulament de participare

măsuri de siguranță

întrebări frecvente

Simți că participarea în tabără a avut o contribuție la dezvoltarea ta personală?

Daa!! Categoric da! Pe lângă faptul că am învățat lucruri care mă vor ajuta foarte mult în viitorul pe care vreau să-l urmez în actorie, am învățat multe și despre mine ca persoană.

 

Am găsit răspunsuri la întrebări care mă frământau de mult, și au apărut altele noi, care să mă ambiționeze și să mă dezvolte la timpul potrivit.

 

Am avut ocazia să stau de vorbă cu mine, și să mă gândesc la lucruri la care nu aveam curajul până acum. Am învățat să-mi dau voie să am încredere în mine, să fiu vulnerabilă și să-i las pe cei din jur să mă cunoască exact așa cum sunt. Am învățat să fiu sinceră cu mine și să mă ascult.

Katia Diugan

participant tabăra 2021

tabara de teatru 2021, ideo ideis 27.jpg
înscrieri închise
adolescenți 14-19 ani     |     19-26 iunie 2022     |     Pensiunea Banffy
bottom of page