top of page

înscrieri voluntari festival: ghid

Suntem foarte entuziasmați că vrei să fii voluntar la ediția #19 a Ideo Ideis Festivalul de Teatru Tânăr! Hai să ne cunoaștem mai bine, ce zici?

 

Te rugăm să citești atent informațiile de mai jos și să răspunzi cât mai sincer la întrebările din formular. Nu există răspunsuri corecte sau greșite, ele sunt menite pentru a te cunoaște mai bine și a te putea integra în departamentele cele mai potrivite pentru tine.

Principalele criterii pentru a fi voluntar la festival sunt să fii din Alexandria și să ai 15 ani împliniți.

--

Timp de completare: aproximativ 10 minute

cine?

adolescenți
15-19+ ani
din Alexandria

când?

1-8 aug.

Festivalul se desfășoară la Alexandria, între 1 și 8 august 2024.

Cu toate acestea, va fi nevoie de implicarea ta ca voluntar cu câteva zile înainte și după festival. Cele mai multe activități se vor desfășura, însă, în perioada menționată.

înscrieri?

17 mai - 2 iunie

Termenul limită pentru aplicații este 2 iunie 2024, ora 23:59. După această dată, nu vor mai fi admise înscrieri.

cum?

Te poți înscrie prin formularul de mai jos.

Vom avea nevoie de câteva date personale de contact, să ne povestești ce ți-ai dori să faci în festival și cu ce ai vrea să pleci din această experiență. La final găsești detalii despre un scurt video în care să ne răspunzi la o întrebare despre tema ediției.

rezultate?

Rezultatele vor fi comunicate prin e-mail nu mai târziu de 10 iunie.

întrebări?

Dacă aveți întrebări legate de procesul de înscriere, ne puteți scrie la catrinel.ghinea@ideoideis.ro.

regulament de participare

întrebări frecvente

înscrieri voluntari festival: formular

despre tine

Care este numele tău?

Cum îți place să îți petreci timpul liber?

Lasă-ne adresa ta de e-mail.

Vom folosi adresa de e-mail ca să îți comunicăm rezultatul selecției.

Lasă-ne numărul tău de telefon.

Acesta ne va folosi pentru a putea ține legătura în viitor, în cazul în care vei fi selectat(ă) ca voluntar al festivalului.

La ce tipuri de evenimente ți-ar plăcea să participi mai des în Alexandria?

(nu trebuie neapărat să aibă legătură cu Ideo Ideis sau cu teatrul)

tu & festivalul

Anul acesta festivalul are loc între 1-8 august. În acest timp, vom avea nevoie constant de ajutorul tău. Buna desfășurare a activităților festivalului se bazează, așadar, și pe capacitatea ta de a-ți împărți timpul între activitățile sale și celelalte lucruri pe care le faci în mod normal în august :)
 

Așadar, vom avea nevoie să știm dacă în această perioadă ai alte planuri sau restricții de timp. Totodată, ne interesează câte ore pe zi ai dori să dedici festivalului, ca să putem alcătui un program cât mai calibrat pe nevoile tale.

Te rugăm să ții cont și de faptul că înainte de începerea festivalului, cu câteva zile înainte, vom organiza o serie de întâlniri de training. În plus, în cadrul anumitor departamente sau tipuri de activități, ar putea fi necesar ajutorul tău și înainte de data de 1 august, dar și puțin după 8 august. 

 

În timpul festivalului poți opta să te ajuți în cadrul oricăror departamente (artistic, comunicare, welcoming, tehnic, producție, financiar), în funcție de aptitudinile tale și de activitățile care ți se par relevante pentru dezvoltarea ta. Toate aceste departamente joacă un rol în buna desfășurare a tuturor activităților de festival - ateliere de teatru tânăr, spectacole de teatru, evenimente outdoor și indoor, cinematecă etc.

În ce interval de zile poți fi voluntar?

 

Ne interesează dacă ești disponibil în toată perioada 1-8 august sau ai unele zile din acest interval în care nu poți fi alături de noi.

De asemenea, ne-am dori să știm dacă înafara acestui interval am putea miza pe ajutorul tău în cadrul unor situații speciale și dacă da, când?

Cât timp zilnic poți aloca festivalului în perioada 1-8 august?

Care sunt așteptările tale de la această ediție?

Ce task-uri ți-ar plăcea să ai în festival?

 

Exemplu: poți fi omul din echipa de comunicare care va prelua jurnaliștii invitați pentru un tur ghidat în Alexandria // poți vinde bilete pentru spectacolele de teatru la Centrul Multifuncțional // poți ajuta cu pregătirea și distribuirea Welcome Pack-urilor pentru invitați // poți pregăti spațiul pentru ateliere și să te asiguri buna desfășurare a evenimentelor etc.

Ce îți dorești să înveți sau aprofundezi în această ediție? 

video

Tema ediției de anul acesta va fi:

upload

Ne-ar plăcea să auzim ce înseamnă asta pentru tine, dacă simți că e un mesaj relevant pentru tine și în ce fel.

 

Încarcă în acest formular un video scurt (maxim 1 minut) cu gândurile de mai sus. 

Ai tot ce
ai nevoie.

Cum ai aflat despre Ideo Ideis?

Nu te-am întrebat, dar ai mai vrea să ne spui că...

formular înscrieri voluntari
bottom of page